Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Алексей НавалниРазпространиха думите на Алексей Навални по време на

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Алексей НавалниРазпространиха думите на Алексей Навални по време на
Коментари Харесай

Навални в съда: Как да ви уведомя къде се намирам, след като бях в кома

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

Разпространиха думите на Алексей Навални по време на чуването му пред съдията през днешния ден. Както е известно, съд в Москва заседава по настояването на Федералната работа за осъществяване на наказванията - условната присъдата на съветския опозиционер да бъде сменена с ефикасна.

В съда Навални изиска да разбере по какъв начин би могъл да осведоми по-добре управляващите за местонахождението си, до момента в който е бил в кома, заяви CNN. „ Можете ли да ми обясните, по какъв начин трябваше да извърша изискванията на пробацията и да уведомя къде се намирам? “, сподели той.

В отговор представител на затворническата администрация сподели, че Навални е трябвало да даде документи, които да изясняват сериозните аргументи, попречили му да се яви на инспекции.

Навални отвърна на удара с думите. " Защо седите тук и казвате на съда, че не сте знаели къде съм? Изпаднах в кома, по-късно бях в реанимацията, по-късно в рехабилитация. Свързах се с юриста си, с цел да ви изпратя уведомление. Вие имате адреса, моите данни за контакт. Какво друго бих могъл да направя, с цел да ви осведомявам?. Президентът на страната ни сподели онлайн в ефир, че ме пуска да се церя в Германия и вие също знаехте това? "

Изслушването през днешния ден беше намерено под засилено наличие на органите не реда, като полицията следеше за вълнения и обезопаси постройката на съда с полицейски транспортни средства, камиони и микробуси. Близките улици бяха отворени, само че затворени за пешеходци и протестиращи с барикади.

Репортерите на CNN станаха очевидци на задържане на десетки хора отвън съда преди началото на правосъдното съвещание.

Превод: „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР